Fra drøm til virkelighed!

Som mange ved har jeg fået et nyt job hos FUHRHOME. For dem der ikke har fanget nyheden endnu er jeg startet, som virksomhedens brand manager og salgsansvarlig for det danske marked.
Det er så vildt, endelig at få benet ind i den branche, jeg har drømt om, og hungret efter at være en del af siden jeg var 15 år.

Anders Fuhr som i dag er ejer af virksomheden FUHRHOME, er den kreative mand bag de nytænkende møbler.
FUHRHOME er min nye vej ind i branchen, og jeg ser meget frem til at dele ud af mine kreative tanker, og udspil i forhold til indretning.

Anders fangede mig for ca. 1 år siden på Instagram, hvor hans firma var nystartet. Igennem mange samtaler omkring, hvor stilen skulle bæres hen, blev vi enig om, at det brand som vi skal bygge op sammen skal passe ind i tre type stilarter.

_______________

RAW NORDIC

Et råt maskulint design, som giver modspil til de traditionelle danske klassikere.
De tre stile giver et godt samspil til kollektionen.

Alle hjem kan indeholde et FUHRHOME møbel.

_______________

RAW ELEGANCE 

Hos FUHRHOME samarbejder vi med stilbevidste og loyale forhandlere, som vi over de næste måneder vil opsøge og præsenterer vores designs for. Samtidig indretter vi hoteller, restauranter og caféer med vores designs og speciel fremstillet inventar – alt sammen i den bæredygtige ånd.

_______________

RAW URBAN
 

Vi vil gerne vise os som et brand i udvikling, og håber at kunne finde de rigtige butikker og ambassadører for vores virksomhed.
Glæder mig virkelig meget til at dele ud af vores tanker, til både nye butikker men også stærke samarbejdspartnere.

Mit bedste råd til alle andre, der går med en drøm om at blive en del af møbel industrien eller en anden branche er, at aldrig at give op, og blive ved med at tro og kæmpe for det i drømmer om.

Følg endelig med i vores eventyr på Instagram @FUHRHOME og på facebook https://www.facebook.com/fuhrhome/

Jeg glæder mig så meget til at dele min drøm og FUHRHOME historien med jer! <3

Relaterede opslag