fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Dette efterår præsentere Kähler en række nye design inden for keramik til boligen, og de har virkelig valgt at tænke anderledes, and I really like!


OMBRIA designet af Anders Arhøj
Formsproget på den nye serie OMBRIA er hentet fra den vilde rå nordiske natur, og er designet af danske Anders Arhøj, som til efteråret har skabt fire nye designs inden for serien.

Billede002
Alle vaserne er glaseret i hånden og opnå en karakterfuld overfaldeeffekt.

Kahler002

De to urtepotteskjuler og en lille vase samt lysestage bringer han den nordiske keramik som i bedst kender den fra gastronomiske verden ind i hjemmets øvrige rum.

Kahler001

Synes serien afspejler hvor meget kunsten og keramikken hænger sammen i både formgivning og funktion.


FIORA designet af Stine Goya

Gennem mere end 175 år har Kähler samarbejdet med en lang række kunstner som er nogle af tidens mest fremtrædende og tonegivende idag.

Kahler007

Kunsten for Kähler er at deres keramik passer ind i det moderne hjem, og tro mod Kähler’s traditioner har Stine Goya arbejdet meget med historiske teknikker men også foranderligheden og friheden til at lege med lerets natur.

Kahler005

Fiora er stærk og fremtrædende i sit formsprog og design, er vild med farverne der er kombineret ind i keramikken, og seriens kraftfulde silhuetter og store rumfang er inspireret af Kähler’s historie fra 1950-60’erne med at eksperimentere ud i størrelsen på vaser skåle og lysestager.

Synes serien trækker tydeligt tilbage til de stolte dekorationtraditioner, og som i mere end 175 år har været Kähler’s bærende element.

 

7 Comments

  1. Tak Helene! 🙂
   Er så glad for du følger med, der kommer helt sikkert også mange flere opdateringer..

 1. Flot indlæg og lækre billeder – skal klar ønske mig OMBRIA – tænker de små holdere til lys kunne bruges som saltkar ved flot og rustik borddækning – evt mikset med hvidriflet fra Royal Copenhagen som vi bruger som hverdags stel for at “bryde” det lidt!

  1. Så enig Thomas, er en flot kombi..
   Det er b.la. også derfor jeg købte noget keramik fra Per Bo.
   Han laver også nogle skønne ting, kommer til København i uge 38.
   Kigger lige ind forbi dig og siger hej 🙂

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.