fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Fritz Hansen har åbnet deres nye butik på Valkendorfsgade i København. Den nye butik rummer et hav af inspiration fra de danske design ikoner. (bl.a. Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Christian Dell og mange andre danske/udlandske designer)

img_8716

De har indrettet huset i rum, med enten høje paneler eller marmor vægge.
Stilen er i Fritz Hansen’s ånd, og de brede planker fra Dinesen og de rå stolper + jern/ jernhylder giver de ellers meget strengente møbler et udtryk af dansk nordisk elegance. 
Rummene i huset er inddelt i forskellige zoner, hvor de tager udgangspunkt i de daglige rum, som gør at man føler sig både meget velkommen når man går op af den flotte trappe som er lavet i Dinesen planker og man har også en ide om at dette her er et helt specielt sted.

skaermbillede-2016-09-09-kl-14-27-12
Masser af bøger og smukke kunstværker gør også at stilen i hele huset af indrammet som et værk, der er masser af lækre farver, både på væggen men også på mange af møblerne, og ikke nok i det så har deres dygtige stylist også fået mange af farverne ned i møblerne så det hele spiller flot sammen.

Det føles som at åbne en bog om alt design historie på et sted, og så er butikken rummet for et gammelt postkontor.

img_8683

Det er også som noget nyt, blevet muligt at handle os Fritz Hansen, men selvom du ikke er ude for at handle, så vil jeg anbefale jer at kigge ind forbi deres nye butik.

Butikken ligger på:
Valkendorfsgade 4
1151 København

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.