fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

En af de ting jeg er begejstret for, som jeg er sikker på der kommer ind over vores dørtrin, er indretningsstil med kelim tæpper.
Det er nok fordi der altid har gemt sig en lille hippie i mig 😉

 Boligindretningen nordiske stil mikset med kelim.
Stilen er jeg ret vild med, den giver den nordiske stil noget varme.
Man ser i boligtrenden at til de mange enkle hvide falder, bliver væggene tilsat med farver som rør meget på sig og bliver sikkert populært.
Ikke mindst i det nye Bo Bedre er der også mange inspirerende indlæg om hvordan man kan sætte farver på væggene, og ikke mindst i vindues karmene eller loftet.

kelim001
Jeg er selv en af dem der vælger den grå væg som jeg allerede har gjort og blevet rigtig glad for vores betonvæg fra Kabe Copenhagen.
Tør simpelhen ikke kaste mig ud i farve universet endnu, men vil ikke afvise at der snart kommer nogle farverige tæpper eller møbler ind af døren hos os.

Har fundet lidt billeder på Pinterest hvor jeg synes den nordiske stil og kelim tæpperne/puf mødes i samme rum.
Det gør rummet helt specielt og giver end afslappet stemning i ellers de meget enkle og til tider lidt tomme rum, hvor jeg synes en puff eller tæppe kunne gør sig rigtig godt til de naturlige flader, her er fx gulv med enkle brede planker og Montana moduler hvor puffen sætter prikken over i’et.

0e87ae6274b6a575ddac2f53504512dc

(Billederne er fundet på Pinterest)

1 Comment

  1. Jeg var altså nød til lige at kommentere på dette opslag, for nej hvor er de bare skønne de der puftæpper! Super smart ide 🙂 Tak for inspiration! Du er også velkommen til at tjekke vores tæpper ud på Sukhi.dk. Vi producerer håndlavede tæpper fra Tyrkiet, Marokko, Indien og Nepal. <3

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.