fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

2
Sidste uge var jeg heldig at møde Dennis der er ejer af D. Kristensen Art og er opvokset i Nibe lidt uden for Aalborg. Men historien om Dennis starter et helt andet sted end ved kunsten.

Dennis startede som håndværker, og det er fordi, han altid har elsket at være kreativ og at lave noget med sine hænder, lige siden han var dreng.
Han blev færdig med sin uddannelse som snedker, og tog en læreplads hos et lille firma som specialiserede sig i renovering af gamle vinduer eller special producering af nye.

Han fandt hurtigt ud af at hans evner til at designe og tegne var ret imponerende.
Men Dennis var på vej i andre retninger og efter uddannelsen begyndte han at arbejde med special producering af møbler, og har lavet mange klassiske møbler på bestilling.

Han var bevidst om at han havde et talent i at tegne, og var meget inspireret af kunstens verden, og som Dennis sagde på mit besøg:

“Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med dansk møbelarkitektur gennem mange år. Derfor følte jeg heller ikke at der var det store spring at kaste mig over kunsten. Min tilgang til at tegne møbler og designe, har hjulpet mig når jeg skulle være kreativ og finde ud af håndværket i kunsten”

– Så jeg er ikke i tvivl om der er et stort talent på vej.

4

Til hans talent følger også nogle små ulemper, som jeg synes Dennis klart vender til hans fordel, da han er stor perfektionist.

Men det gør at  hans arbejde kun laves i de bedste materialer.
Dennis bruger papir som han véd aldrig vil ændre sig, og hans billeder er tegnet med kul, som gør motiverne mere levende og giver billederne med de smukke ansigter og dyr karakter.
Kunsten var en ny måde Dennis kunne udfolde sine kreative tanker på, og den giver ham mulighed for at gøre alle de ting han mener er interessant for ham i hans værker.

2-1

Siden barndommen har Dennis altid været perfektionistisk, og det har gjort at han konstant presser sig selv til at blive bedre, og er sikker på at hans værker lykkes i sidste ende, da han har en vilje til at opnå et flot, men meget interessant resultat i sine værker.

Glæder mig til at følge ham og hans udvikling, og vil på det varmeste anbefale jer at klikke ind på hans Facebook eller Instagram

Links til hans sider:

https://www.facebook.com/dkristensenart
https://www.instagram.com/dkristensenart

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.