fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Har glædet mig så meget til at dele mit første samarbejde.

Det er med den skønne fysiske butik – Interiør A/S. Butikken rummer et stort udvalg af de design klassiker, man bare går og drømmer om.

I 2015 startede butikken også webshoppen Interiorshop.dk, som inden længe kan fejre deres 1-årig fødselsdag, men selve butikken har eksisteret i mere end 50 år.

Jeg har været til møde med Interiorshop.dk, som er et sted hvor både design, service og kvalitet er i fokus.

Jeg vil løbende over de næste 3 uger give mit bud på hvordan den ikoniske nye Louis Poulsen Verner Panton Panthella mini-udgave kan anvendes i bolig indretningen.

I den anledning har jeg også fået en ny knap på bloggen der hedder webshop og hvis I bruger koden KLINTDRUPP så får i 15% rabat på ALT i shoppen!

Vil på det kraftigste anbefale jer at gå ind på deres Facebook, men også Instagram og synes godt om. Hvor der vil være mulighed for at blive opdateret på konkurrencer, nyeste trends, og masser af inspiration til interiør design til hjemmet.

Find deres Facebook her: https://www.facebook.com/interiorshop.dk/

Find deres Instagram her: https://www.instagram.com/interiorshop.dk/

Historie om butikken:
I februar 1965 åbnede Henry og Gudrun Jessen Kragelund Møbelsnedker og dengang var forretning blot på 250 kvadratmeter.
Da de valgte at åbne butikken skiftede de navn til HJ Møbler.

img_0148

I 1970 blev butikken udvidet med 500 kvadratmeter, og nogle få år senere kom der en lagerhal til, så butikken rummer 1000 kvadratmeter i dag.

I 1994 blev butikken solgt til indretningsarkitekt Pia Mortensen og møbelhandler Erland Abrahamsen. HJ møbler fik en make-over og skiftede til navnet Interiør.
Ideen var at lave et sted hvor både private men også erhvervskunder kunne få hjælp til at få lavet tegninger af deres erfarne indretningsarkitekt.

img_0150

Efter 20 år med Pia Mortensen som leder af interiør overtager Janus Mortensen nu butikken i 2015, som den 3 generations ejer af butikken.

Janus Mortensen fornyer butikken med webshoppen Interiorshop.dk og udvalget af brugskunst og livstilsprodukter vokser, som gør at både butikken men også webshoppen træder ind i digitaliseringens tidsalder.
Der er alt hvad man kan ønske sig, og vil klart anbefale jer at kigge forbi deres webshop men ikke mindst butik som ligger i Løsning lidt uden for Horsens.

interiorshop1

Der er et årligt arrangement i oktober måned hvor butikken viser nye trends som er et kæmpe tilløbstykke men også en stor tradition i butikken.

Du kan ringe til Interiør og tilmelde dig nu, arrangementet er d. 2 og 3. oktober og helt gratis!
Det vil også være muligt at møde mig søndag d. 3 oktober 🙂

Deres adresse er:
Højmarksvej 34
8723 Løsning
Tlf. +45 75893395

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.