fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Interiør i Løsning har igennem mange år opbygget et stort kundekartotek, som troligt tager til deres arrangementer i butikken. Disse begivenheder er meget velbesøgte og har stor interesse for kunderne.
Den dygtige stylist Anne, står for at få butikken klar til det årlige event, hvor alle 800 kvm bliver fornyet med kreative kroge, og lækre opstillinger.
Der bliver kræset for alle sanser indenfor dansk design, som både kan nydes med dygtige designhåndværker og polstre.

interiors007

600 besøgende blev det til i denne omgang, så kaffen og kagen gik Interiør ikke ned på.
Janus som er ejer af Interiør, havde lejet en lækker kaffebar, hvor kunderne kunne nyde en god kop mens man gik rundt, og blev inspireret til næste design køb.
Ud over kaffen, kunne der nydes et stykke hjemmelavet kage eller bolle, som Janus og hans familie havde arbejdet hårdt på dagene inden eventet.

Udover de lækre sager til ganen, kunne man også få en god snak med PP Møbler/ Erik Jørgensen/ Louis Poulsen + andre respekterede design virksomheder.
Til eventet inviterede Janus nemlig repræsentanter fra alle virksomhederne, der har interesse i at deltage i det årlige event, og brande deres designvare på en anderledes måde til slut forbrugen.
Denne tanke kan jeg specielt godt lide, da man får et helt andet indblik i hvordan håndværket og prisen hænger sammen.

interiors008
Vil sige tak til Interiør for denne oplevelse, og vil anbefale dig at tage et smut forbi butikken eller til deres event næste gang.

Husk at der stadig er mulighed for, at bruge rabat koden KLINTDRUPP på interiorshop.dk hvor du får -15% rabat på dit næste køb…

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.