fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Velkommen til en verden af lækre håndklæder og sæber fra ByBalling Cph.

Firmaet ByBalling Cph er familie ejet, og drevet efter filosofien ”favne livet”. Virksomheden har en lækker serie af håndklæder ,som er nøje udvalgt og gennemtænkte til midste detalje, hvilket jeg holder meget af!

Håndklæderne er med til, at give en fornemmelse af spa på badeværelset, og de tyrkiske håndklæder passer så smukt ind i den skandinaviske stil.

Hammam håndklædet

Pestemal håndklædet er hjertet bag den gamle tyrkiske badetration.
Man brugte håndklæderne både som badekåbe, og til at tørrer sig med. Alle håndklæderne er fremstillet i 100% bomuld og er både tyndt og let.

Det kræver dog tilvænning at skifte de traditionelle håndklæder ud med pestemal, men er sikker på, at du vil elske dem!

Ud over at bruge håndklædet på badeværelset, synes jeg også de er super smukke som tæppe på terrassen. Håndklæderne kan sagtens bruges udendøres og er gode til de kølige aftner.

  

Om ByBalling Cph

Vi har for ganske nyligt opdaget, at Emilie er særligt sensibel ved berøring og at nogle tøjmærker og særlige stoffer kan være lidt af en udfordring for hende. Det skal helst føles rart. Og her kommer de ”lidt mærkelige” håndklæder – også kendt som Pestemal – ind i billedet. Bløde og lækre og lige velegnede som håndklæder som tæpper til at svøbe om sig på en kølig dag.

Jeg måtte straks bestille flere hjem og får kontakt til familien i Tyrkiet, der også sælger håndklæderne i London. Fem dage senere befinder jeg mig til det første møde i Tyrkiet, et større parti tages med hjem til afprøvning og tests i Danmark. I dag – blot et halvt år senere – er de skønne håndklæder nu på vej ud i de danske hjem.

Det hele var Emilies idé – med en diagnose som atypisk autist, kan det være svært at finde ud af, hvad der skal blive af én som voksen og hvordan man som diagnosebarn vil blive opfattet ude i den store verden. Måske fremtiden og udviklingen kan sikre, at vi kan drive vores lille familievirksomhed, så der ligger en sikker fremtid og  venter på Emilie og hendes bror?

Derfor bærer firmaet også navnet ”by Balling cph – Embrace Life”. Balling er efternavnet på min hustrus side – en hyldest til mine elskede børn og hustru, som betyder alt for mig. ”Embrace Life” stammer fra en tyrkisk tatovering, som betyder at omfavne livet.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.