fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Et af de indlæg jeg har glædet mig meget til, at dele med jer, er omkring min nye ven Karina.
Hun er ejer af @Kaasoutdoorliving og hun vil vise dig, hvordan du udnytter din udeplads optimalt.
Karina er agent på både Garden Glory, XALA, Living by Heart, A2 Living og Skargaarden.

Garden Glory
Et spændende og eksklusivt udtryk til din have. Deres motto er “Hvorfor nøjes med det sædvanlige”.
Du kan med deres farverige designede haveslanger, og diamant vandkander selv vælge dit udtryk.
Haveslangerne og vandkanden, er ikke det eneste Garden Glory har lavet, de producere også postkasser, krukker, og en diamond skovl som passer til vandkanden.
Udtrykket er helt sit eget, og de eksklusive detaljer som guld gevirer og glitrende haveslanger sætter lige prikken over i’et.

Selv dyreprint er muligt og der er masser af skønne farver til at kunne pifte din haveglæde op med, når du skal gå rundt i haven, og vande dine blomster, eller give bilen en overhaling. 😉
Synes bestemt at Garden Glory har meget at byde på, og ser helt sikkert virksomheden blomstre, da det er totalt trendy, og gør den kedelige grønne haveslange til en skam.

Linda der er grundlægger af Garden Glory, opdagede at hun manglede den perfekte vandslange efter at de havde købt hus. Herefter bestemte de sig selv for at kaste sig ud i projektet.

Drømmen om den hvide haveslange:
“Jeg søgte overalt efter den hvide haveslange, som jeg måske troede ville matche huset perfekt. Overalt var den samme triste historie, haveslangen var i enten, grøn eller orange med det stort grimt vægbeslag. Jeg gav næsten op. Men jeg kunne bare ikke slippe tanken om en hvid haveslange.

“Jeg ønskede virkelig en”.

Så jeg gravede dybere og fandt – til min overraskelse – at stilfulde haveslanger simpelthen ikke eksisterede. Hvordan kunne det være, at ingen lavede dem? Især da, at dømme ud fra have blogs og forumer, var en enorm efterspørgsel. Så jeg besluttede at gøre det selv. Jeg var nu på en mission: “At designe luksuriøse alternativer til have apparater”

Og det var der Garden Glory blev født.

XALA
Historien bag den smukke vandkande er Karina’s rejse ind i agent universet, og det har hun løftet fuldstændig suverænt.
Karina forelskede sig i den smukke kande for ca. 5 år siden, og har arbejdet hårdt med at brede budskabet om den belgiske design vandkande.

Lungo vandkanden leder tankerne hen på den klassiske kaffekande, og giver et fantastisk, og meget hyggeligt udtryk i haven. Selve kanden kan også rumme op til 12 liter vand, og gører havevandingen til en fornøjelse.

Idag er vandkanden blevet et ikon. Jeg er vild med virksomhedens måde at arbejde på. Det er forskellige designere de har ansat, som laver Xala’s løsninger til uderummet.
Xala har b.la. også lavet de smukke udendørs lamper, som kan indstilles med forskellige funktioner, da lyset både kan fungere, som en lanterne eller udendørs belysning.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.