fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Som noget nyt på bloggen begynder jeg at udvælge 1 profil, som jeg elsker at følge på Instagram. Den profil jeg vælger i denne uge er @Simoneoe, som bor sammen med hendes kæreste Mads, og de har den skønneste datter Sigga.

Simones stil er minimalistisk med grå toner, blandet med træ og beton. Det er specielt en af de ting jeg elsker ved hendes stil.
Der er ikke meget nips i Simones hjem, og i køkkenet er der kun de mest nødvendige ting.

Køkkenet er produceret med en mat hvid låge, enkel front, som brydes af det massive plankebord, og de snedkererede Y-stole fra Hans J. Wegner, der er produceret af Carl Hansen & Søn.
Elsker billederne fra Simones køkken, og synes det passer smukt ind i rammerne i deres meget smukke hjem.

Stuen er med en KÆMPE flyder sofa fra ILVA, i en smuk grå stof som passer meget smukt ind til den grå betonvæg fra KABE COPENHAGEN og deres String reol.
Deres sofabord er også lavet i smukt drivtømmer træ, som er produceret hos Christiansen & Co.

Over sofaen hænger en smuk lampe fra FLOS Scandinavia, og billeder af familien i sort hvid, som er et smukt match til det bohemiske tæppe under bordet.

På Siggas værelse er der også brugt nogle fine ting i indretningen, men der er også plads til leg. Væggen er polstret med smukt tapet og jordfarver, der får legetøjet til at stå enkelt og lækkert.

Simone blogger også med børnetøj, hvor ens hjerte bare smelter når man ser Sigga rende rundt med små kanin ører, og hilser på alle der kommer forbi.
Er ikke i tvivl om hun har det som ”blommen i et æg” hos Simone og Mads.

Normalt er jeg ikke meget for ”mor bloggere” og børnetøj, men Simone har bare fanget mig i hendes univers, og man kommer meget tæt på hendes hverdag som mor, både i medgang og modgang da Sigga kan være en bisse engang imellem 😉

Du kan se meget mere om Simone og hendes verden på www.simoneoe.dk

Simones stil er rå, minimalistisk, og nordisk med et kæmpe moder hjerte, vil på det kraftigste anbefale jer at kigge forbi hendes smukke hjem på Instagram @Simoneoe

God dag til alle!

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.