fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

En af de ting jeg ser meget frem til, i forhold til vores boligprojekt, er at få et uderum der smelter sammen med vores køkken, og stue.
Mit valg af materialer, er meget minimalt. Blander generelt ikke så mange overflader sammen, da jeg synes det visuelle hurtigt blive rodet i vores uderum.

Vores uderum skal bestå af en del krukker, og ikke så mange bede. Jeg elsker en have med krukker. Det giver mig mulighed for, at omrokere og være kreativ med former og opstillinger.
Krukkerne i vores have er købt hos XL-BYG, og skal males sorte i foråret. Glæder mig meget til at se hvilket udtryk det kan give vores have.

Vores uderum
Planterne i vores have skal være meget nordiske. Jeg bruger få farver, og elsker den grønne have. Blev meget inspireret af mit besøg hos Claus Dalby, i efteråret 2016. Hans “The Sunken Garden” er lige i min ånd!
Masser af grønne planter og blomster, mixet i et råt nordisk udtryk.
Synes hans have stråler af elegance, og en meget personlig glød, jeg er meget imponeret over Claus, og hans kreative måde at kombinere blomsterne på.

Vi har et projekt i 2018, som hedder en have med flere niveauer.
Vores grund er meget kuperet, og det gør mulighederne store for, at få små kroge og spejlbassiner.
Glæder mig virkelig til, at kunne give min kreativitet for haven videre til nogle jer, og få nogle erfaringer omkring hvordan man får et bedre udeliv.

Møbler
De nye møbler jeg har bestilt, er noget jeg ser meget frem til i 2017.
Vi har skaffet os en lounge, som haven trænger til, for at gøre mulighederne for udendørs livet endnu mere tilgængeligt.
Loungen er nem at rykke rundt med, og vi kan altid placere den, hvor vi har brug for plads til ro, eller nyde solen med vores venner og familie.

Det bliver spændende at dele de små udendørs øjeblikke med jer, og vil gøre mit ypperste for at i kan nyde solen sammen med mig!

2 Comments

 1. Jeg glæder mig til at følge dit haverum – gid flere ville bruge deres tid og penge i deres have.

  Det er fantastisk når ude og inde smelter sammen.

  1. Så enig!

   Der er ikke noget bedre end den danske sommer, og de lange aftener på terrassen.
   Glæder mig bestemt også til at dele uderummet. 🙂
   Rigtig god aften til dig Maria..

   De bedste hilsner Jesper

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.