fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret pjattet med de ikoniske Danske klassikere fra Arne Jacobsen.
Det første møbel jeg drømte om som dreng var Arne Jacobsen – Ægget.
Lidt atypisk som 10-12 årig, at drømme om en lænestol, men det forklarer nok meget godt hvorfor jeg i dag blogger omkring design møbler.
Jeg købte selv Ægget fra Arne Jacobsen i cognac farvet – classic læder for nogle år siden, og bliver mere og mere glad for den, jo mere jeg bruger den.
60 år med design klassikerne fra Arne Jacobsen.
Ægget og Svanen blev designet for 60 år siden til åbningen af SAS hotellet i København, og har været markante design ikoner lige siden.
Dette 60 års jubilæum fejrer Fritz Hansen med lanceringen af en jubilæums model af begge stole. Begge produceres i 1958 udgaver, og mon ikke de begge bliver eftertragtede samler objekter.
 
Materialerne varierer fra den bløde og elegante PURE læder til SERA uld.
Disse vil helt sikkert patinere med tiden, og vil give et endnu federe look, og gøre stolene helt personlige.
Når jeg følger med i møbeltrends i både Danmark og udlandet er der ingen tvivl om, at møbler der opnår den helt rigtige patina er meget eftertragtede, og det har også en betydning for prisen. Så står du og overvejer et møbel, som du både kan nyde, og forhåbentlig om en længere årrække også kan f å en god investering ud af, er 60 års jubilæums modellerne et rigtig godt bud.

Stellet er belagt med 23 karat guld, og får sammen med PURE læderet stolen til, at fremstå som en storslået skulptur og et monument for den stolte Danske design tradition.


Jeg havde selv fornøjelsen af, at se stolene i virkeligheden den anden dag, og hvis du synes de tager sig godt ud på billeder, så skylder du dig selv at se dem i virkeligheden. De er enestående!
De er hermed tilføjet min egen ønske liste over drømme-møbler..