fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Jeg er lige nu aktuel i online magasinet Houzz.dk med mit bud på årets trend 2018. Tak til alle jer der stemte på mig. Det er jeg super glad for, og jeres stemmer gør at mit bud er kommet i magasinet som årets trend
Mit bud er, at hjemme baren og cocktails vil hitte i 2018.

Find linket til artiklen på HOUZZ HER.

Trenden inden for drikkevarer ændrer sig løbende, og de seneste år har vi se forskellige varianter hitte.
For en del år siden var det hotte, at være vin-kender, og virkelig gå i dybden med druer og sorter. Så kom turen til special øl, og lokale mini bryggerier skød op alle vegne.

Vi har også været forbi Whisky, Rom og senest Gin.


Min forventninger til den kommende trend.

Jeg ser både i Danmark og udlandet, at flere restauranter aktivt bruger cocktails når maden skal serveres. Der bliver kræset for, at give nye smagsoplevelser og brugt tid på, at mixe den helt rigtige cocktail.

Jeg oplevede det selv sidste år på en restaurant i Hamborg, hvor der udelukkende blev serveret cocktails.
Det var en spændende og nytænkende oplevelse, og cocktails kan sagtens gå til en tung hovedret, hvis den er lavet rigtigt.


Trenden i samfundet er generelt, at vi prioriterer nydelse i vores fritid, og bruger også gerne tid på fordybelse og selvforkælelse.

Cocktails passer perfekt ind i disse rammer, og bringer noget nyt og anderledes. God mad bruger vi gerne tid på, at lave og i den forbindelse kan du sætte dit personlige præg på oplevelsen ved, at mixe en speciel og anderledes cocktail. Det vil helt sikkert bringe en oplevelse til aftenen, og dine gæster kan sagtens hjælpe til med at mixe.

I Houzz har jeg også delt inspirations billeder af hvordan du kan bruge bar temaet, som en del af din indretning. Det giver et personligt touch, og der findes mange fede bar produkter derude.

Jeg deler de kommende dage min favorit opskrift, og mine bud på fede bar produkter der kan bringe noget spændende til din indretning.

Følg med herinde 🙂

2 Comments

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.