fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Mit bud på årets trend 2018 er hjemme baren og cocktails.

Jeg håber du allerede har læst mit indlæg i online magasinet Houzz.dk, hvis ikke så tjek det ud her.

Hop med på bar-bølgen, frem med glas, flasker & shaker

Hjemmebaren handler selvfølgelig om, at have udstyret til at lave gode cocktails, og hvis det sættes rigtigt sammen kan det skabe et fedt udtryk i din indretning.

Herunder finder du min top 5 på fede og dekorative bar produkter, der er et “must have” i en lækker hjemmebar.

 1. Georg Jensen / Manhattan Shaker.

  Stilren og exclusiv i sit udtryk. I et tidsløst design der er inspireret af New Yorks “Great Gatsby” fremstår Manhattan shakeren i sit blankpolerede rustfrie stål som en uundværlig ingrediens til en stilfuld hjemmebar. I min egen indretning passer den perfekt sammen med krystalglas og flotte flasker. Pris. 999,-

 2. De smukke krystalglas.

  For at give et flot modspil det blankpolerede stål giver krystalglas noget klassisk og rustikt til hjemmebaren. Det fede ved krystalglas er, at du kan finde det i alle mulige farver, og mixe nyt med gammelt. Jeg har selv gjort flere skønne fund på loppemarkeder, og det giver virkelig en charme til hjemmebaren, at mixe nyt med gammelt. Så anbefalingen herfra er, at gå på forårs jagt på diverse loppemarkeder.

 3. Is spanden er et must

  Når du skal servere en lækker drink eller cocktail er det vigtigt med en god mængde is. Det skal selvfølgelig også præsenteres på en flot måde, og derfor er en flot is spand med tilhørende tang vigtig.
  Georg Jensen har i deres MANHATTAN serie lavet en lækker is spand. Det er den jeg har mixet ind i mit design, og giver et flot look med sit rå og alligevel klassiske udtryk. Pris. 1299,-

 4. Find den rigtige barvogn eller skab.

  Når barprodukterne skal udstilles er det vigtigt, at finde det rigtige sted at gøre det. Jeg har valgt, at udstille min på en rullevogn i crom. Der findes mange varianter i forskellige materialer. F.eks. har Nordal lavet en super lækker version i Messing, som i sin nordiske rå fremtoning giver et flot spil til glas og stål. Pris. 3695,-

 5. Find blenderen til at knuse isterninger

  Du skal selvfølgelig også have den rigtige blender der kan knuse is. Her er det vigtigt, at tjekke om din egen blender kan dette, da du ellers risikerer at ødelægge bladene.
  Knust is er en lækker detalje i flere cocktails, og ser vildt godt ud når den serveres. Jeg har selv anskaffet mig en Wilfa BL-1200 blender. Den klarer opgaven fint, og jeg bruger den både til is og smoothies. Der findes flere blendere på markedet der kan dette. Pris. for Wilka BL-1200 er 699,-

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.