fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Det skønne ved, at besøge mode og design messer er selvfølgelig, at følge med i trends og tendenser.
For mig er det bedste at udforske nye opkomlinge, der rammer en fed stil og som gør tingene lidt anderledes end gennemsnittet.
Har de seneste dage været på Formland messen i Herning, og har fundet 3 spændende mennesker jeg gerne vil dele med jer.

De første 2 er de Tyske keramikere Sinikka Harms og Tina Kami.

De har værksted i Hamborg, og har hver især deres egen stil og værksted. På messen havde de slået sig sammen og skabt et univers der mixer de rå og natur inspirerede materialer.
Nuancerne i deres univers spiller rigtig godt sammen, og de rå overflader mixet med de glacerede giver et både elegant og råt look.

Det rå natur tema passer godt ind i forårets tendens 2018. Det bringer os tættere på naturen, og de organiske overflader. Deres bord bringer mine tanker hen på vildmarken, i den rå og naturlige Nordiske ånd. På billedet kan i se den rå udgave, men vil fungere fint til en klassisk opstilling.

I Tyskland er de begge meget aktuelle i mad magasiner, og udlåner deres porcelæn til photo shoots hos restauranter.

Er sikker på, at vi med tiden vil se mere til disse to i Danmark.

Den tredje spændende designer er Marie Graff fra Kodanska.

Hun har sammen med sin familie boet nogle år i Tjekkiet og har fundet nogle mennesker der er helt fantastiske til, at producere glas og keramik. Hun formår, at bringe naturen og de rå elementer med ind i hendes design.

Boblerne på hendes glasvaser/kander er inspireret af den Danske sommer som til tider kan været ret våd. Glaskanden har fået navnet ”Danish Summer”.  Marie elsker, at lave mad og har i hendes eget køkken altid manglet en smuk keramik krukke til salt. Hun valgte at designe sin egen, med håndlavet træske som passer ind i de fleste indretninger.

Det bliver spændende at følge alle 3, og deres udvikling. For mig personligt er det altid spændende, at opleve nye designs, tendenser og at udforske hvordan forskellige materialer kan bruges i indretningen.

God aften til alle, følg med i de kommende dage hvor jeg deler flere tendenser med jer.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.