fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Glad, stolt og meget ydmyg Klintdrupp

For lidt over én uge siden blev jeg kontaktet af Boligmagasinet, der gerne ville lave et interview med mig i forbindelse med deres tema på boligmagasinet.dk “Ugens Instagrammer”.

Jeg blev glad for henvendelsen, da jeg selv er en ivrig læser af deres magasin, og så varmer det jo altid når et anerkendt redaktion retter henvendelse og synes jeg er interessant 🙂

Journalisten Julie fra boligmagasinet sendte mig en række spørgsmål, som jeg skulle svare på, og det har jeg så gjort, og håber i vil læse mine svar på boligmagasinet.
Spørgsmålene var rigtig vigtige for mig, at svare uddybende på, da jeg ikke altid er god til, at skrive omkring mig selv på min egen Instagram/Blog.

Drømmen for Klintdrupp

Spørgsmålene gav mig også mulighed for, at fortælle lidt mere bredt omkring mit nye projekt som indretningsstylist for både private og erhverv.
Det er min store drøm, at arbejde med design og indretning, og håber at artikler som den på boligmagasinet kan hjælpe med, at åbne nogle spændende døre i fremtiden.

Det kan være lidt grænseoverskridende, at skulle svare på alle de spørgsmål omkring mig selv, og specielt når jeg inderst inde ikke er særlig glad for, at rose mig selv for de ting jeg laver.
Jeg skal nok vænne mig til, at være lidt mere åben omkring mit univers, og hvad jeg opnår hen af vejen. Det er en rejse, som jeg selvfølgelig vil dele med jer både på bloggen og Instagram.

Billedet er taget af Mia Mortensen til Houzz Tours

Ps. Jeg elsker at få ris,ros og spørgsmål

Jeg får løbende mange spørgsmål på Instagram, og forsøger virkelig at svare på dem alle sammen, men det er ikke altid muligt, at nå omkring alle. Jeg er vild med, at få spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage i fremtiden. Jeg vil gøre mit bedste for, at svare så meget jeg kan.

I de seneste uger har jeg fået mange andre spændende henvendelser fra andre medier, som jeg håber på at kunne dele med jer i løbet af de kommende måneder 🙂

I må meget gerne smide en kommentar, både omkring artiklen på boligmagasinet, men også med ønsker til kommende blog indlæg eller billeder.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.