fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Jeg er vild med forårets glade og friske farver.

Det er en skøn tid, hvor alting står med store smukke knupper, blomstrer og springer ud. For mig har det altid været vigtigt, at bringe en smule af forårets farver ind i mit hjem. Specielt efter en kold og våd vinter, giver det liv og er med til at bringe mit forårs humør frem.

På bloggen vil jeg gerne dele indretnings ideer med jer, og i dette indlæg vil jeg gerne give 3 bud på, hvordan du kan bringe foråret ind i dit hjem.

Weekly material mood ~ Travertine & Curry Combo #orange #curry #mdf #innovus @innovus #satinglass #altuglas #ecosense #gloss #sinktal #textiles #kvadrat #terazzo #yellow #purple #colors #paint #wood #material #mood #moodboard #design #architecture #studiodavidthulstrup

1 / GLAS

Jeg er helt vild med glas. Måden lyset kan spejle sig i det klare eller farvede glas giver en skøn kontrast til træ og keramik.
Især den lyse grønne farve som vist på billedet er med til, at give et flot spil, og fremhæve de mere mørke materialer. Det lækre ved glas er, at du kan finde mange forskellige former og nuancer.
Søstrene Grene kommer med en ny serie, hvor den lys grønne farve også fås. Det er helt sikkert noget jeg vil supplere min boligindretning med.

2 / KAKKELBORDE & KERAMIK

2. Gul er i min optik en meget undervurderet farve. Mange tænker billigt og udsalg, men det gør jeg slet ikke. Gul findes i mange nuancer, og kan med den rigtige styling bringe et frisk touch ind i indretningen. Gul er en varm farve der bringer solen, og foråret ind i hjemmet. Det er et forfriskende pust til de tungere farver.

Et godt eksempel på hvordan den sarte gule farve kan bruges i indretningen ses her med kakkelbordet fra Warm Nordic.
Kakkelborde var meget populære tilbage i 1950/1960´erne, og har siden ikke været spor trendy. Her ses kaklerne på en nytænkende måde, hvor de er udført i sildebensformen. Det bringer et eksklusivt touch, og i kombination med den gule farve bringer det varme og lys ind i hjemmet.

3 / VÆGFARVE

En måde at skabe mere luft i et rum er, at bruge den lys blå farve. Ved eksempelvis at male en væg eller loft, kan du skabe en anden dimmension i rummet, og dermed ændre på opfattelsen af lokalet. Den lysblå farve er en frisk forårs farve der i min optik er god til, at binde de andre forårs farver godt sammen. På billedet ses alle de 3 farver jeg netop har nævnt i et flot samspil. Det lyse træ giver både struktur og varme til de andre farver.

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.