fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Afsnit 2 af 2 indlæg

Signatur suiter. Efter turen på værelse 606 blev vi opdelt i 2 hold. Fritz Hansesens design team har lavet 5 signatur suiter, og dem blev vi taget igennem én af gangen.

.4 af suiterne tager udgangspunkt i én specifik ikonisk designer, og i de to resterende fremvises der et mix af alle Fritz Hansens designs i en henholdsvis Contemporary og Classic version.

SIGNATUR SUITE 1206 – POUL KJÆRHOLM

Rummet udstråler enkelthed og minimalisme. Rummet giver en følelse af ro og omtanke. Poul Kjærholm var inspireret af naturen og dens materialer. Jeg er stor fan af Poul Kjærholm, og indretter selv med flere af hans ikoniske møbler. Det er en helt unik oplevelse for mig, at se hans møbler pryde suiten, og skabe et lækkert miljø hvor de rolige materialer spiller godt sammen med den eksklusive stil.

SIGNATUR SUITE 1106– ARNE JACOBSEN

Her ser vi den “funky” version af Arne Jacobsen. Vilde farver og et lækkert mix af materialer som kobber og marmor giver et fedt udtryk. Her er der tænkt anderledes, og jeg synes faktisk de slipper godt fra det. Jeg er selv til de meget enkle og nordiske undertoner, men må indrømme at den her suite faktisk er ret fed. Bliver i godt humør af, at opleve energien.

SIGNATUR SUITE 1006 – CECILIE MANZ

Her får det feminine udtryk frit spil. Lys eg og rosa farver dominerer suiten. Det giver et meget smagfuldt og nordisk udtryk med feminine undertoner der rammer Cecilie Manz univers meget godt. Hun er selv meget begejstret for resultatet. Det er helt klart en oplevelse værd, at se suiten.

SIGNATUR SUITE 506 – FRITZ HANSEN CONTEMPORARY

Denne moderne fortolkning af en hotel suite byder én velkommen med hvide KAISER idell lamper. De lyser værelset godt op, og bidrager til en meget harmonisk stemning. I det hele taget er suiten et behageligt sted, at være med sine varme farver og stilfulde mix af materialer. Jeg er især vild med den væghængte plaid som designeren Jamie Hayón selv har kreeret. Det kom også på min egen notesblok, som noget jeg selv vil arbejde med.

Den smukke atmosfære med kombination af dansk design og det spanske formsprog, giver suiten en afslappet og uformel stemning.

SIGNATUR SUITE 1306 – FRITZ HANSEN CLASSIC

Her er et godt mix af flere Fritz Hansen designere. Der  blandes forskellige stilarter, og viser hvad huset Fritz Hansen kan byde på idag.
Det smukke moodboard som viser 150 års tradition fra Fritz Hansen er også præsenteret, i en smuk ramme med stof, billeder, tegninger fra designerne og materiale kombinationer.
Rummet rummer af de æstetik og klassiske linjer, som fortæller en unik historie omkring den fantastiske virksomhed.

Den første dag er nu ved, at være slut.
Vi afslutter med et besøg i hotellets restaurant. Atmosfæren er også her meget eksklusiv. Den er indrettet med dråben, special designet sofa med stof i en blomstret udgave. Den skiller sig ud fra resten af designet, men passer faktisk ret godt ind i stilen, selvom det er lidt skævt.

Hotellets nye udtryk viser hvad Fritz Hansen bla. byder på idag. Der er sket meget siden Arne Jacobsen designede hotellet i 1958. Nye designere er kommet til, og tiderne/moden har ændret sig flere gange. Det nye udtryk indkapsler på fornem vis det Fritz Hansen står for idag, og må sige at det er blevet et rigtig godt resultat.

Jeg var spændt på, hvordan de var sluppet afsted med make-overen, og må sige at jeg går i seng med en god fornemmelse og begejstring over hvad jeg har oplevet.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.