fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

På bloggen vil jeg gerne løbende introducere jer for spændende mennesker der på forskellig vis inspirerer mig.
I mit andet “hjemme hos” indlæg har jeg haft fornøjelsen af, at interviewe Nadia Lassen.
Hun ejer firmaet Nuura Lightning, som er en ny virksomhed der laver belysning. Nadia er oldebarn af den ikoniske Mogens Lassen, som bla. designede by Lassen Kubus lysestagen.

Hvor bor du henne, og hvor gammel er du?

Jeg er 32 år og bor på Frederiksberg i vores hus på 210 kvadratmeter + kælder med mine 2 døtre, Aya på 6 år og Alva på 2 år.

Fortæl lidt om dig selv, for de læsere som evt. ikke kender dig?

Jeg startede det danske interiørbrand by Lassen (dem med Kubus stagen), da jeg var 23 år, og var derfor helt uerfaren med at drive virksomhed. Jeg lærte helt vildt meget og fandt ud af at nøglen til succes er at omgive sig med mennesker der er dygtige og som man synes om. Jeg havde nogle fantastiske år der, men valgte at sælge min andel i virksomheden fra sidste år.

Nu har jeg sammen med tre andre startet et nyt belysningsbrand der hedder Nuura (@nuuralighting), og jeg er landet rigtig godt her. Nuura betyder lys og ære, og det er to værdier som jeg personligt sætter stor pris på, og som er skønne at kunne beskæftige sig med hver dag.

Hall / Indgang med trappen op til 1. sal
Hvordan endte du på Instagram?

Jeg har været på Instagram i en del år efterhånden. Startede min profil op, da jeg var medejer i by Lassen. Instagram var et vigtigt medie for mig og er det fortsat. Jeg finder utrolig meget inspiration her og så har jeg mødt en masse fantastiske mennesker.

Beskriv din bolig og indretningsstil.

Mit hus er en klassisk patriciervilla med høje paneler og sildebensparket.

Faktisk var det oprindeligt en meget kedelig murermestervilla, men vi byggede ca. 100 kvm til, fjernede hele tagkonstruktionen og startede forfra.

Alt blev revet ud, vi fik lavet gulvvarme og alle de andre fornødenheder der er skønne at have i et moderne hus. Det var dog med en klassisk byggestil in mente, da vi byggede til. Vores hus ligger i et gammelt kvarter, og det var vigtigt for os at vores ’nye’ hus matchede den gamle byggestil. Vi valgte derfor også at lave mansardtag, som jeg personligt synes er meget smukt og som samtidigt udnytter arealet fantastisk, fordi der stort set ikke er skråvægge. Ombygningen er lykkedes ret godt synes jeg, og man kan ikke med det blotte øje se at huset er helt ombygget i 2015.

Indenfor er vores stil også klassisk, men med et nordisk og nutidigt touch. Jeg kan godt lide ting som holder i mange år, så derfor køber jeg oftest noget i gode materialer i en god kvalitet. Noget som jeg ved jeg ikke bliver træt af. Jeg har valgt et overordnet farvetema for huset, hvor marmor, messing og grå er bærende elementer. Herefter vælger jeg et farvetema pr rum, og indretter ud fra det.

Vores stuer er forskellige nuancer af grå, kombineret med blå, messing og sort. Vi bor ikke med alt for mange ting, men jeg synes det er vigtigt at det stadig er hyggeligt. Lamper er en kæmpe del af at skabe et rum og lys giver velvære og liv. Jeg bruger lamper i alle kroge, på væggen og hvor der ellers er plads. Blomster og planter er også vigtige elementer i min indretning, og jeg bliver simpelthen i bedre humør når der er friske blomster i en vase.

Hvad inspirere dig i forhold til indretning?

Jeg bruger meget tid på at læse boligmagasiner, se på Pinterest og på Instagram. På den måde er det skønt at kunne kombinere arbejde og hobby. Derudover finder jeg meget inspiration på hoteller og restauranter.
Jeg elsker den iscenesættelse der kan skabes når en restaurant f.eks. går all in på en stil.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Mine lamper fra Nuura, som jeg lige netop har fået hjem og som jeg allerede er helt vild med. Og så mine Molekyl lysestager fra Gejst. De er simpelthen helt geniale og smukke.

Har du nogle gode tips til indretning?

Invester i god belysning. Det definerer et rum og skaber en stemning som møbler ikke kan. Vi bruger jo gerne +10.000 kr. på en sofa, men synes det er dyrt hvis en lampe koster så meget, på trods af at lampen faktisk kan afgøre ens velbefindende og formegentligt vil følge dig i flere år.

Hvilken boligtrend kan du godt lide?

Jeg elsker den lidt ekstravagante stil, vi er optagede af herhjemme lige pt. Altså hele velour-, messing- og marmorbølgen. Men også at vi endelig tør at bruge farver i vores indretning. Det er skønt og inspirerende.

Hvad er dit favoritspot hjemme hos dig? – (henvis gerne med et billede fra evt. Instagram)

Det må være i min spisestue, hvor jeg kan kigge over i køkkenet.
Køkkenet er så lyst og rart og jeg bruger enormt meget tid her.

Hvad er dit næste projekt?

Vi skal flytte til sommer, så vi får nok at se til med helt ny indretning og istandsættelse. Hvis vi var blevet boende havde jeg drømt om at tapetsere vores lille gæstebadeværelse fra top til tå i et storblomstret, mørkt tapet.

Hvad tænker du over, når du skal vælge farver til dit hjem? (både vægfarve men også items til indretningen)

At jeg skal kunne se på dem i mange år, og at de skal være rolige. Jeg elsker klare farver, men ved at jeg også bliver træt af dem. Mit hjem skal bringe mig ro og tryghed, og jeg tænker meget over at skabe en helhed i hele huset, så det ikke skriger af stilforvirring når man går rundt.

Hvilke profiler bliver du inspireret af på Instagram?

Jeg bliver inspireret af mange forskellige typer profiler og er dybt fascineret over hvor dygtige mange er til at skabe en utrolig stor sammenhæng på deres profil. Fuldstændigt som jeg jo også gør med mit hjem privat, men gennem små firkantede billeder virker det bare så fascinerende.

4 hjørnesten må være indretning, mode, børn og rejser. Jeg følger naturligvis rigtig mange der er kreative, og som går op i deres indretning, men jeg er også den klassiske mor, som følger en masse andre skønne mødre, og som inspirerer mig med børn og dagligdagsglimt.

Drømmene fylder meget for sådan en som mig, og den udlængsel jeg har efter at se hele verden bliver kun yderligere forstærket når jeg ser med på verdens mange fantastiske, farvestrålende steder. Mode en også stor interesse for mig og jeg elsker at blive inspireret af smukke, dygtige kvinder, som får mig til at blive mere modig i mine egne outfits.

1 Comment

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.