fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Thomas og jeg nød virkelig den første rigtige forårsdag på vores terrasse i søndags.
21 grader og skyfri himmel i dejlige omgivelser, det kan man kun blive glad i låget af 🙂

Det er tydeligt, at vi prioriterer udelivet højere nu, end vi gjorde for bare få år siden. Trenden lige nu er, at flytte flere elementer fra indendørs indretningen ud på vores terrasser.

Af eksempler kan nævnes ude køkkener, loungesofaer og accessories der lige så godt kunne anvendes i dagligstuen.

For mig er uderummet indbegrebet af nydelse, afslapning og kvalitetstid

Nu bevæger vi os ind i en ny sæson, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter med jer, og håber det kan inspirere jer til, at skabe nogle dejlige omgivelser omkring jeres uderum.

1: Krukker

Jeg er som i sikkert har bemærket det, stor fan af krukker.
Her kan man skabe forskellige miljøer i sin have, og lege med forskellige størrelse krukker, der giver dybde og variation.
Jeg har tidligere været stor tilhænger af de helt enkle farver til mine krukker, og har primært arbejdet med grå og sort. Efterhånden er jeg blevet ret vild med, at eksperimentere mere med farver, og er pjattet med krukkerne fra House Doctor. Jeg har købt dem i farverne brun, brændt rød og beton.
Jeg glæder mig til, at se hvordan de skaber en kontrast til vores mursten og omgivelser.

2: Cane-line Trolley

Mit bud på årets trend 2018 er, at hjemmebaren bliver et stort hit, og det gør den selvfølgelig også udenfor.
Cane-Line har lavet en lækker barvogn i teaktræ og sort aluminium.
Den har mange anvendelsesmuligheder, og jeg ser den både brugt som barvogn, side-bord til din lounge, tilbehørs bord til grillen og mange andre ting.
Lækkert stilrent design der er skabt til den Danske sommer, og passer perfekt til det Nordiske udtryk.

3: Lyskæder & lanterner

Lyskæder er noget de fleste forbinder med julen.
For mig kan lys i de grønne træer skabe en helt særlig stemning på en sommer aften når solen begynder at gå ned. Du skaber en hyggelig, nærmest sydlandsk stemning, og bringer noget varme ind i dit miljø.
Lanterner med levende lys er ligeledes med til, at skabe en hyggelig atmosfære.
Jeg fik inspiration til brugen af lys kæder på en forårs tur til Barcelona. I de små centrale gader, hænger der utallige lys kæder på de små terrasser, og det giver en utrolig hyggelig stemning. Det er helt klart noget jeg skal eksperimentere meget med denne sommer.

4: Lounge sofa

Uderum er lig med nydelse og afslapning.
I takt med, at vi bringer flere indendørs elementer ud på vores terrasser, er det jo oplagt at lave et lounge miljø.
Her kan du slappe af, og nyde en dejlig drink og nogle friske frugter, mens du bruger tiden med dem du holder af. For mig giver loungen et fedt og enkelt udtryk, og gør at mit uderum bliver en oase af velvære og plads til fordybelse.

Cane-Line har lavet serien Moments.
Produceret med Soft Rope og SoftTouch QuickDry hynder der giver en god komfort, og sørger for, at hynderne tørrer hurtigt efter et regnskyl.

Efter én time er hynderne tørre og klar til brug igen

Et råt og lækkert Dansk design i god kvalitet. Serien er designet af  den danske duo Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Du kan selv sammensætte din Lounge med forskellige moduler, og på den måde skabe din helt egen lounge.

5: Spisebords sæt

Når uderummet for alvor skal nydes, handler det selvfølgelig også om mad!
Når maden skal nydes er det vigtigt, at sidde godt.
Derfor gælder det selvfølgelig om, at vælge et spisebord og nogle stole i et lækkert design, som giver netop det du har brug for i dit uderum.
Cane-Line har lavet spisebordet Core, og stolene Copenhagen. Det bliver ved dette sæt, at jeg kommer til, at nyde en masse lækre sommer retter i godt selskab.

Copenhagen er en lækker stol lavet i aluminium. Meget enkelt og underspillet design, der passer perfekt ind i den Nordiske stil.
Stolen kan stables, og er dermed også nem, at opbevare vinteren over. Stolen kunne sagtens bruges indendørs, og passer perfekt ind i temaet med, at bringe stue og terrasse tættere på hinanden.

Core havebordet er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Stellet er lavet i aluminium, og bordpladen er i Teak træ. Igen her med et enkelt og eksklusivt design der passer godt til den Nordiske stil. Teak træ er meget populært, og får en lækker patina med tiden.

6: Levende ild

Flammernes glød og varme er for mig med til, at bringe hygge og god stemning.
Ild kan bruges på flere måder i en indretning. Jeg er især vild med fakkelholderen fra Living By Heart.
Lysene kan sættes på toppen af fakkelholderen. Enkelt og elegant i sit udtryk, og kan placeres flere steder i haven.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.