fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Dette opslag indeholder reklame.

Mit uderum har aldrig været flottere end det er netop nu. Møblerne fra Cane-Line giver uderummet et nyt og eksklusivt udtryk.

Velkommen til mit uderum

Det skal harmonere med det udtryk der er kendetegnende for min stil, og der skal være en rød tråd igennem hele min indretning, inde såvel som ude.

Jeg er helt vild med moments loungen, som med Soft Rope og SoftTouch QuickDry hynder både giver en lækker sidde komfort, men også er vandafvisende og kan være ude i vind og vejr.
Hynderne tørrer hurtigt, og er super lækre. Det er et oplagt sted, at sidde med gode venner på en varm sommer aften, og nyde et godt glas.

Man sidder i “samme rum”

Moments sofaen er også med til at få mit uderum til at være hyggeligt, og på samme tid ekstraordinært med det eksklusive udtryk som sofaen har.
Er vild med du kan rykke Moments sofaen rundt som du vil. De sidste par dage har jeg skilt den ad, for at afprøve nye muligheder for at skabe rum på vores terrasse.
Det giver et helt andet udtryk at du kan sætte sofaerne over for hinanden uden de er samlet, så man får en “lejrbåls artig stemning”

I et tidligere blog indlæg har jeg skrevet omkring levende ild, og hvilken atmosfære og stemning det kan skabe. Jeg er vild med light house lanternerne, som for det første er meget solidt lavet, og virkelig oser af kvalitet. For det andet giver de en fantastisk stemning, og et fedt touch til min uderums stemning.

Sommer er for mig også lig med grill mad.

Vi har stort set grillet hver eneste aften, og har udnyttet de sene sommer aftener til, at invitere en masse venner og familie forbi til en hyggelig stund.

På mine billeder kan i se Core spisebordet, som med sit aluminiums stel og teaktræslameller giver et let, men samtidig eksklusivt look. Min oplevelse med teaktræ er, at det får en fed patina af, at være ude i vind og vejr.

Copenhagen stolen er ligesom bordet meget let i sit udtryk, og man sidder ret godt i dem. Derudover er den lavet i pulverlakeret aluminium, som gør den både robust og let. Et must for mig med have møbler er, at de kan stables og gemmes væk efter behov, og det kan Copenhagen.

Kombinationen af aluminium, soft rope og teak passer super godt ind i min Nordiske stil, og er med til at bringe noget eksklusivt ind i mit uderum. Jeg er vild med det!

Jeg glæder mig til, at tilbringe mange flere sene sommer aftener på mine terrasser, og nyde at være sammen med dem jeg holder af. Vi er beriget med fantastisk sommervejr i år, og det er virkelig nu det skal nydes. Så min opfordring er helt klart, at få gjort noget ud, at dit eget uderum, og få alt det ud af sommeren du overhovedet kan.

Sommeren igennem vil jeg dele en masse billeder fr mit uderum, så kig forbi hvis du gerne vil inspireres til fede opstillinger.

Rigtig god sommer

1 Comment

  1. Ih et hyggeligt udendørsområde! Jeg elsker stilen, og så er jeg helt vild med den lounge sofa 🙂

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.