fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Design Awards 2018 er netop løbet af stablen på Bellevue Teatret i København, og vinderen i kategorien årets designer er Lars Vejen!

Først og fremmest stort tillykke til Lars, som er en fremragende og innovativ designer.
Jeg har beundret hans arbejde i flere år, og følger spændt hans arbejde.
Derfor kan jeg godt forstå, at han løber med titlen, i et ellers meget stærkt felt af nominerede.

Begrundelsen for, at netop han vinder titlen er:

(Den officielle begrundelse fra Design Awards)

Lars Vejen har på fineste vis demonstreret, at han er en alsidig designer. Han arbejder både i stor og lille skala og tegner alt fra dørhåndtag, hoveddøre og akustiklofter til det smukkeste og mest æstetiske design til hjemmet.

Han balancerer på linen mellem industrielt design og galleriobjekter og har med sin holistiske tilgang til faget og håndværket i særlig grad udmærket sig i år”.

Lars Vejen har siden sin praktik tid i Japan i midt halvfemserne haft en stor kærlighed for landet. Han har holdt fast i relationerne og i stor stil udbygget dette siden, og har etableret sig som designer i Japan.

Sidste år lavede han én imponerende soloudstilling i netop Japan med titlen “Design Collaborations” hos galleri A. Petersen. Her høstede han masser af anerkendelse, og satte endnu en tyk streg under sit store potentiale.

Jeg er personligt vild med designs der kan bruges i dagligdagen, uden at være besværlige eller sarte.
Inden for dette felt har vi mange dygtige designere i Danmark, og det kan vi virkelig være stolte af.

 

Lars Vejen & JensenPlus

Jeg har selv fornyligt lavet en photo opgave for JensenPlus, hvor jeg har stylet produktbilleder af “Hole On” som netop er designet af Lars Vejen.
Har dem selv på mit store badeværelse, hvor jeg både kan hænge dagens skjorte, og have mine nøgler, ur og hvad jeg nu ellers skal bruge. 🙂

“Hole On” er en knag med utallige anvendelsesmuligheder.
Du kan finde “Hole On” på www.jensenplus.dk

Herfra skal lyde et stort tillykke til Lars, og jeg følger spændt dit arbejde i fremtiden, og er sikker på at der kommer mange flere spændende ting fra hans hånd.

Du kan finde om Lars Vejen på www.larsvejen.dk

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.