fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Så skal der ske noget med min billedvæg. Jeg har længe været vild med stregtegninger og abstrakte billeder med sorte streger. Men nu skal der ske noget nyt, og der skal bringes mere farve ind i min billedvæg.

De sorte stregtegninger slipper jeg aldrig, men vil gerne have noget akryl og olie kunst på væggen. Har derfor købt et halvstort billede af Sofie Åbenhus, der kombinerer de sorte streger med blåt og rødt.
Er blevet ret vild med udtrykket der nu har fået mere farve, men samtidig holder fast i de enkle streger der passer så godt ind i mit Nordiske miljø.

Men en billedvæg kan passe ind i alle indretninger, og hvis du er til det abstrakte og mere udfordrende kunst, så kan det også laves på en fed måde.
Det vigtige er hele tiden, at du sørger for, at farverne spiller godt sammen, og at billederne passer sammen, og ikke tager pusten fra hinanden.

Jeg bruger altid gulvet til, at “line” billederne op. Her kan jeg rykke rundt på billederne, og prøve at matche de forskellige mønstre, størrelser og farver sammen, så jeg til sidst har den rigtige opstilling på væggen.

Du kan også supplere væggen med familie billeder for, at give et endnu mere personligt touch.

Her er eksempler på min billedvæg. Kan kun opfordre dig til, at kaste dig ud i det og få skabt liv på væggene. Det er super sjovt og giver gode muligheder for, at supplere med nye billeder, og lave om når rummet skal have et nyt udtryk.

1 Comment

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.