fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Projekt indretning af udstillings hus.

Jeg elsker udfordringer, og især når det er en lidt større af slagsen, hvor det handler om at være kreativ. Som i allerede ved, har jeg lavet et samarbejde med Vestergaard huse om, at indrette deres udstillings huse. Det har været en sjov og spændende proces, men virkelig også en krævende opgave.

Det var også mere krævende end jeg først havde regnet med, for ikke at tale om alle de timer/dage der blev lagt i projektet med det første hus.
Det kræver mange møbler og accessories, og ikke mindst grundig planlægning, at få skabt liv og sjæl i et helt nyt hus. Der skal skabes en hjemlig atmosfære, og folk skal føle sig godt tilpas, og ikke mindst få et godt indtryk af rummene.

Min mission har været, at skabe netop dette, men også et hjem med nogle andre typer møbler og materialer end man normalt ser i udstillings huse.

Moodboard.

Jeg startede opgaven med, at lave et moodboard. Dette for at have en overordnet rød tråd igennem projektet.
De produkter jeg har udvalgt er forholdsvis enkle for, at sætte det primære fokus på huset og rummene i stedet for indretningen.

Et twist er selvfølgelig også, at indretningen skal huskes af gæsterne, og derfor har jeg lagt vægt på et maskulint udtryk, der samtidig giver en hjemlig og behagelig atmosfære.

Farverne i indretningen

En af de ting som jeg lagde meget vægt på, var at alle rummene skulle harmonere sammen, så der var en rød tråd igennem hele indretningen.
Det nordiske og maskuline passede perfekt til de lyse trægulve, samt de hvide fronter på køkkenskabe og badeværelser.
Det var vigtigt for mig at alle møblerne blev holdt neutrale, så jeg havde mulighed for, at sætte både velour og guld metaller til looket.
Stemningen skulle være hyggelig, men stadig hjemlig og afslappende.

Stue

I stuen ville jeg skabe en fornemmelse af ekstravagance. med nordiske undertoner som bandt stilen godt sammen.
På puderne i sofaen er der mørkegrøn veluor, som passer til stolen i læsehjørnet.
Bag stolen stillede jeg en flot monsterea plante, som gav noget liv til billederne fra Mette Handberg på væggen.

Jeg er meget inspireret af de geometriske former, som er kombineret både i tæppet og i bordet, der også giver et arkitektonisk look til den rå sten væg.
På bordet satte jeg en lysestage fra House Doctor i messing, som passer til lamperne i stuen og i spisestuen.

Spisestue

Spisestuen var en udfordring, da rummet var meget højt, og der skulle nogle lidt større genstande til.
Derfor valgte jeg at hænge et stort spejl på endevæggen, som vil reflektere de smukke muresten fra søjlen mellem stuen og køkkenet.

For at få skabt noget varme i rummet, valgte jeg at bruge et bord i eg, samt nogle enkle sorte stole.
Stolen i sort gav bordet lidt kant, og med bænken op af murstens væggen i eg, fik det møblerne til harmonere sammen.

Købte en enkel reol, som jeg både brugte i køkkenet, samt også i stuen. Reolen var under det store spejl med en skøn bordlampe, samt lysestager fra JensenPlus og en fin urtepotte fra House Doctor, med en smuk sukkulent i.

Lamperne valgte jeg at hænge i den ene side over spisebordet. så der var plads til en lysestage, blomster og en bakke.

Køkken

Køkkenet var meget stilrent og hvidt, så der var mulighederne oplagte for at sætte mit præg. Valgte at bruge nogle smukke viskestykker fra ByBrorson, samt skærebrætter i olieret eg.
De blev kombineret med de smukke pulverlakeret bakker i sort, som både kan bruges til olier og krydderier, eller som en bakke til badeværelset.

Vil på det kraftigste anbefale ByBrorson, kvaliteten er virkelig i top og udseendet passer ind i alle slags hjem.

Badeværelse

Det rene udtryk må man sige, at jeg fik skabt på badeværelserne.
Købte den smukke sæbedispenser fra BloomingVille, og håndklæder samt sæber fra Meraki. På gulvet har jeg stillet en flet kurv til toiletpapir, så det gav noget varme til de meget kølige toner.

Min holdning til badeværelserne var, at de skulle være ens og give en fornemmelse af spa. Derfor brugte jeg nogle skønne bakker i grå fra ByBrorson samt urtepotteskjuler i grå beton, som passer til side bordet i soveværelset.

Soveværelse samt børneværelse. 

Soveværelset skulle være hyggeligt med et råt udtryk. Købte et grønt sengetæppe og satte nogle flotte puder i hør til de hvide lagerne. Sammenspillet mellem det grønne og brune, giver en god bund til det ellers ret grove betonbord som side bord.

På bordet brugte jeg en lampe i messing fra House Doctor og en plante så spillet mellem sengetæppe og planten passede sammen.

Børneværelse

I børneværelset var jeg lidt på udebane, det er jo normalt ikke det jeg bruger meget tid på at søge inspiration indenfor, men fandt faktisk en masse skønne ting fra det nye koncept som BloomingVille har lanceret. Serien hedder Mini, og indholder en masse skønne ting i jordfarver og smarte opbevarings muligheder.

Det hele har været en spændende process, og jeg glæder mig til endnu flere store projekter i fremtiden.
Så tag gerne fat i mit, hvis du har en indretnings opgave der skal løses. 🙂

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.