fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Projekt indretning af tredje udstillings hus.

Omkring mit indretningsprojekt for Vestergaard Huse

Vestergaard huse og jeg har igennem det seneste år haft et samarbejde omkring deres udstillingshuse. Vestergaard huse står for kvalitetsbyggerier, og det er derfor vigtigt for dem, at indretningen i deres huse også afspejler kvalitet.
Derfor er jeg glad for, at de har valgt at samarbejde med mig, og Degnelodden i Aabybro er det 3. hus jeg indretter for dem inden for kort tid. Det er spændende, at være med helt fra starten af processen, og kunne afslutte deres flotte byggerier med et prik over i´et. I kan løbende følge mine projekter for Vestergaard huse på min Instagram profil.

Jeg har netop indrettet dette skønne udstillings hus fra Vestergaard huse. 
Et lækkert gårdhavehus på 165 m2.

Der er mulighed for selv, at se huset Søndage fra 13-15 fra d 7/4.

Et skønt hus i dejlige omgivelser. Den brede indkørsel byder dig velkommen til en lys og imødekommende bolig.

Min første tanke da jeg så huset var, at indrette det med Nordiske og varme farver. Jeg starter altid min indretningsproces med, at lave et moodboard der giver et overblik over materialer og farver.
Her skulle messing være gennemgående, og med til at bringe et eksklusivt og varmt touch.

Moodboard

Her kan i se mine tanker omkring farver og materialer. Som i kan se er det gennemgående tema Nordisk, kombineret med messing. Det skal være lyst og imødekommende, da det er et udstillingshus som har til formål at vise hvad Vestergaard huse kan levere.

Køkkenet

Køkkenet er indrettet med det store træbord, og de hvide stole. I et køkken skal der være masser af bordplads, og mange siddepladser så rummet kan bruges til hyggelig familie samvær.
For, at køre messing stilen helt igennem, har jeg valgt at bruge messing barstole.
Deres industrielle look giver også en fin kontrast til de rene linjer der i øvrigt kendetegner køkkenet.

Stuen er adskilt fra køkkenet med en lille mur med indbygget pejs. Det er en virkelig lækker detalje der løfter niveauet. I stuen har jeg også valgt eksklusive materialer såsom velour og messing. Den store sofa indbyder til hygge, og har plads til hele familien. På væggen har jeg lavet en billedvæg med forskellig størrelse billeder, og motiver. Den store stenvæg i stuen står som en slags skulptur i sig selv, og her har jeg valgt at holde den fri for møbler, da den har et råt og lækkert udtryk i sig selv.

Badeværelse/Soveværelse

Badeværelserne har jeg valgt at holde enkle, da det matcher den Nordiske stil helt perfekt. Lækre håndklæder, en træstige og lidt grønt. Helt simpelt og Nordisk der understreger de lækre og kvalitetsbevidste detaljer i rummene

I soveværelset giver den store seng volumen, og farverne er igen holdt i de Nordiske, kombineret med messing. For, at bryde dette har jeg brugt den store orange puf. Denne er også i velour, og giver en lækker varme til rummet.
Messing sidebordet højner igen eksklusiviteten og sørger for, at den røde tråd går igen igennem hele huset.

I alle rummene finder man store og små beton krukker med grønne planter. Råt kombineret med det smukke grønne understreger min tanke om, at skabe kontraster igennem hele huset

Farverne i indretningen

En af de ting som jeg lagde meget vægt på, var at alle rummene skulle harmonere sammen. Det nordiske og feminine passede perfekt til de lyse trægulve, samt de hvide fronter på køkkenskabe og badeværelser.

Stemningen i boligen endte med et godt resultat med stemningen af hjemlighed og afslappede.

Vægfarve er hvid for, at så mange som muligt kan se sig i huset.

For at give det et mere personligt udtryk, kan man vælge at give væggene en anden farve. F.eks vil det være smukt med en grå beton maling omkring pejsen.

Find inspiration og udstillings huse.

Vestergaard Huse laver huse i høj kvalitet, og du har mulighed for, at se en smagsprøve på hvad de kan ved, at besøge deres udstillingshuse. Ved deres åbenhus åbenhus arrangementer står deres dygtige rådgivere klar til, at give dig gode råd og priser.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.