fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Dette indlæg indeholder reklame

Sommeren nærmer sig, og jeg har knoklet i haven og på terrassen for, at blive klar. Igen i år har jeg et samarbejde med fantastiske Cane-line, og i den forbindelse har jeg fornøjelsen af deres skønne – Space lounge. Det er en nyhed i deres sortiment, og er ligesom deres andre møbler fremstillet i kvalitets materialer, og lavet til at kunne tåle vind og vejr.

I stylingen af min terrasse er jeg gået efter et miljø med masser af krukker, og samtidig med det enkle Nordiske udtryk der også gennemsyrer mit indendørs miljø. Mit lounge område skal indbyde til hygge og afslapning. Jeg vil både bruge området til, at nyde et godt glas vin med venner, og kunne tage et hvil på langs i solen. Så en blanding af stilrent Nordisk udtryk og hygge.

Space Loungen er en modul sofa der kan sammensættes på flere måder. Jeg har valgt 2 moduler, hvoraf det ene er med et lille teaktræ bord. Det giver både et skønt og varmt visuelt udtryk, og er samtidig praktisk til, at stille sit kolde glas rosé i sommervarmen.

Stoffet (Cane-line AirTouch) på loungen er både blødt og komfortabel, og har den lækre fordel, at det tørrer hurtigt efter en regnbyge. Min lounge står ude i al slags vejr, og det er jeg slet ikke nervøs for.

Prisen for den lounge de 2 moduler jeg har på terrassen er 25.999,- for modulet med armlæn, og 23.999,- for modulet med teaktræs bordet.

Cane-line er eksklusive designmøbler i høj kvalitet, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Der er et bredt spekter af design til ude rummet i alle prisklasser. Men kvalitet og design koster. Du får Dansk designede møbler, som er udviklet til at kunne holde til det skandinaviske klima, så du får også møbler der holder i rigtig mange år.

Jeg glæder mig til, at nyde sommeren på terrassen, og vil dele en masse inspirations billeder med jer på min Instagram @klintdrupp.

En anden trend der virkelig hitter for tiden er udendørs køkkener. Jeg har tidligere på bloggen skrevet om, hvordan indendørs og udendørs miljøerne smelter mere og mere sammen i de internationale bolig trends. Det skønne ved et udekøkken er, at du bringer endnu mere fra indemiljøet med ud. Du kan stå ude sammen med gæsterne, og tilberede maden.

Det oser af hygge og god stemning. Trenden går også mod, at vi skal bruge endnu mere kvalitets tid sammen med dem vi holder af, og hvorfor ikke tilberede maden lige ved siden af venner og familie der hygger sig i loungen eller ved havebordet.

Cane-line har lanceret Drop køkkenet der med et lækkert design, giver dig muligheden for netop dette. Et smukt design der indbyder til, at blive brugt. Kvalitets materialer, og et møbel der er skabt til, at kunne holde til det Danske klima.

Følg med på min Instagram, hvor jeg i løbet af sommeren vil køre en konkurrence med skønne præmier til uderummet.

Find mere inspiration på www.cane-line.dk

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.