fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Barcelona er en fantastisk by, hvis du ligesom jeg er interesseret i kunst, kultur og rigtig god mad.

Thomas og jeg var på en 6 dages tur i skønne Barcelona, og jeg vil gerne dele nogle af de steder der står klarest i min erindring. Tænker ikke, at det er værd at nævne de klassiske turist attraktioner, da du helt sikkert allerede har læst om dem andre steder.

Så herunder har jeg i stedet samlet 4 af mine personlige favoritter.

 1. Kunst/Kultur:
  Helt centralt i byen ligger et fantastisk lille galleri/kunsthandel. Her findes selvfølgelig kunst af de store spanske kunstnere Miró og Picasso, men også lækre skulpturer og keramik ting til okay priser.
  Den lille butik er et besøg værd, og ejeren er utrolig passioneret, og meget villig til, at fortælle historier omkring de udstillede varer. Hans butik hed – it remind me of something
 2. Spisested:
  Jeg er vild med vegetar og veganer retter. Min bedre halvdel er det stik modsatte. Alligevel lykkedes det mig, at invitere ham med på en veganer restaurant. Flax & Kale er en lokal veganer restuarant, hvor de specialiserer sig i bla. Pizza lavet glutenfri og i ægte Napolitansk stil.
  Vi var der hele 2 gange, og første gang var til en lækker Pizza. Aldrig havde jeg troet, at en Pizza uden kød kunne smage så himmelsk, men tro mig det kunne det!
  Dagen efter måtte vi prøve deres Brunch. Lækker cremet kokosmælk blandet med alverdens frugter skabte en symfoni af friskhed og skønne smagsnuancer. En absolut smagsoplevelse, hvis du vil prøve noget andet end Barcelona’s kendte tapas.

  Find deres officielle hjemmeside her – Flax & Kale

 3. Spisested:
  Efter en dag med mange kilometer i benene var vi kommet til Park Güel, og kunne mærke sulten trænge sig kraftigt på.
  Vi har ikke klar over, at det i dette område er MEGET begrænset med spisesteder. Vi brugte trip advisor, og fandt frem til A2 Restaurant er havde fået få, men gode anmeldelser.
  Vi mødte frem til et meget lille lokale, der ved første øjekast mest af alt mindede om en lille bar.
  Tjeneren der var en stor spansk senorita mødte os, og havde meget svært med, at tale Engelsk. Vi var lidt skræmte først, og overvejede, at gøre noget andet.

  Til vores store overraskelse begyndte hun, sammen med kokken at oversætte deres menu fra Spansk til Engelsk på et stykke papir. Vi fik den mest fantastiske service, og den skønne servitrice var både varm og smilende.
  Syngende kom hun ind med serveringerne. Vi fandt efterfølgende ud af, at de faksitk er ret kendte i området for deres burgere. God mad, og absolut et besøg værd.

 4. Transport:
  Der er mange fantastiske seværdigheder, og Barcelona er jo ikke en lille by, så der er meget langt at gå rundt til tingene.
  Vi købte et Holabcn tur kort hjemmefra, som gav fri adgang til al offentlig transport.

  Barcelona har et meget velfungerende offentligt transport system med både metro, tog og busser.
  Vi brugte primært metroen der havde afgange med få minutters mellemrum,. Der var gode skiltninger, og et meget simpelt klippekorts system.

  Med holabcn kortet kan omveksles til et klippekort på alle turistkontorer i byen, også i lufthavnen (de lukker kl. 20).
  Vi landede kl. 23, og måtte derfor betale for en metro billet ind til byen, hvilket kostede under 100 kr. Dagen efter fandt vi et turist kontor på Ramblaen hvor vi fik byttet til vores klippe kort.

  Find Hola kortet her, og rigtig god tur til min absolut favorit hovedstad Barcelona!

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.