fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

.Nordisk design og enkle rene linjer er jeg stor fan af. Samtidig er jeg også fan af rå materialer, såsom beton, jern, og råt træ.
Jeg forsøger, at kombinere det enkle Nordiske udtryk med de rå materialer i min indretning.

Det giver en fræk kant til det enkle, og et maskulint udtryk der passer godt til enkle Nordiske accessories.

Mit seneste påfund er disse rå jern reoler fra Trademark Living. De står helt rå, og upolerede. Rustpletter og ujævn uens i farven hænger de på væggen. De er ret tunge, så det har krævet en nogle solid fluks og skruer i væggen, men så hænger de også fast. 🙂

Har stylet mine reoler simpelt, da jeg ikke er vild med et overfyldt udtryk. Elsker at få nogle grønne planter på reolen, det giver både liv til de andre bolig accessories, og det skaber en harmoni mellem tingene.

De passer perfekt i vores køkken alrum, og når jeg styler dem med danske klassikere, som Georg Jensen og Royal Copenhagen får jeg præcis det maskuline udtryk som jeg er gået efter.

Jeg kan også sagtens se et par farverige små billeder stå på én af hylderne, eller en fed skulptur i keramik, jern eller marmor.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.