fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

.Min første messe som 100% selvstændig. Har ganske vist været her før, men det er nu alligevel noget særligt, når jeg både skal rundt på og se kollektioner og shows, men samtidig også networke og forsøge at lave samarbejdsaftaler. I dette blog indlæg vil jeg udelukkende inspirere mine læsere til, hvad der er “must see” til CPH Fashion Week.

Her er min top 3 for must see på CPH Fashion Week.

Here it goes:

Revolver:

I kødbyen finder du Revolver. Først og fremmest et rigtigt cool og hipt sted, hvor du finder en god blanding af mainstream og det super hippe. Rovolver er funderet i det skandinaviske, og det kombineret med et progressivt touch gør, at du både kan se fashion der passer til “vores tid”, men også få bud på hvad der kommer i nærmeste fremtid.

Her finder du de store mærker som, samsøe & samsøe, Oh! By Kopenhagen Fur, Jane Kønig, Won Hundred, Wood Wood og mange flere.

CIFF:

Her finder du den store internationale scene. Stedet hvor du kan se, hvad der rør sig i vores omverden, og få et bud på hvad vi kan forvente i den kommende periode.
Her er de store internationale brands, som bla. Calvin Klein, Esprit, Billi Bi, DKNY og Karl Lagerfeld.

Messen er bygget meget kunstnerisk op, med stor fokus på bæredygtighed

Ganni havde f.eks lavet en indsamling, hvor du kunne aflevere dit gamle tøj, og det vil blive genanvendt i nye kollektioner.
I det hele taget afspejler CIFF meget godt hvad er er “top of mind” i vores samfund.

Du mærker pulsen, og det er en super inspirerende messe. Det er helt klart et sted der bør besøges.

The Jewellery Room:

Her finder du det nyeste indenfor smykker. Messen skifter lokation fra år til år. I år var det i Nikolaj Kunsthal, der til daglig bruges som et udstillings sted for samtidskunst.

På messen finder du highend smykke brands, som bla. er Georg Jensen, Ole Lynggaard og Marianne Dulong.
Smykkemoden lige nu peger i retningen af finurlige smykker, der kan mixes på kryds og tværs med grove overflader, som bl.a. barokke perler, farvede sten.

Guld er også i år et bærende element i farve valget, men tendensen peger mere og mere i retningen af, at mixe materialer, som f.eks. gulguld og hvidguld.

Min anbefaling er, at afsætter minimum 2 dage til, at få det hele med. Jeg boede selv på hotel på Amager, og tog metro stationen rundt til de forskellige messer.

Jeg deltager helt sikkert igen til næste år, og håber vi ses i det kommende forår. 🙂

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.