fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

.Jeg springer ud som 100% selvstændig.
Mit faste job er opsagt, og jeg går nu fuldt ud efter drømmen. Min drøm er at være Freelancer indenfor marketing for SoMe, foto samt styling. Det er med sommerfugle i maven, men samtidig også med en stor tro på, at det nok skal blive rigtig godt.

Drømmen om den selvstændig karriere.

Det er ikke nemt at blive selvstændig, og foruden alle de søvnløse nætter, og tankerne omkring hvordan økonomien nu skal hænge sammen er der også utrolig mange praktiske ting der skal gøres.

Alt det praktiske
Pensionen skal flyttes fra arbejdsgiverbetalt til egen betalt, a-kasse skal flyttes og så skal der jo trods alt også kunder i butikken.
Jeg har meldt mig ind i Virksom, som er en forening for selvstændige virksomheder.
Udover dette skal man selvfølgelig også have en flot hjemmeside, visitkort, og bilen skal fyldes med benzin, så jeg kan altid er klar til at komme ud på landevejen til sine kunder.

Her rammer den næste bekymring!

Hvordan vil det nu gå?

Mange tanker og bekymringer, og man står virkelig på egne ben. Det er også en af grundene til, at jeg vil dele mine oplevelser med jer her på bloggen.
Hvis jeg kan hjælpe andre, eller nogle af jer har gode råd/ideer til mig, så kan vi hjælpe hinanden som selvstændige og rådet/ideerne vil blive taget i mod med kys hånd.
Jeg tror på, at vi har brug for, at være åbne og ærlige og viser når det går godt, men også tør fortælle om de svære ting ved livet som selvstændig.
Det er jeg sikker på vil gøre, både en selv, men også ens virksomhed endnu stærkere til fremtiden.

Jeg er så stolt over, at kunne dele min første opgave med jer her på bloggen. Copenhagen Watch Group, der har ur mærkerne Arne Jacobsen og PICTO, har hyret mig til, at varetage deres social media platforme.

Det glæder jeg mig virkelig meget til, og er sikker på at vi sammen får skabt noget helt fantastisk.

Det hele startede med Instagram

Februar 2018 åbnede min virksomhed, og havde inden brugt mange år på, at opbygge min profil på Instagram. Idag bruger jeg stadig meget tid på deling af inspiration, og styling fra private hjem.
Vil bruge min kompetence indefra min profil Klintdrupp til både, virksomheds hjælp til deres social media, alt fra hjælp til at udarbejde SoMe strategi til, jeg varetager alt omkring virksomhedens sociale platform. Jeg vil også tage billeder, poste opslag, besvare henvendelser.

Mine andre ben i forretningen er, at tilbyde virksomheder annoncering på min Instagram og blog, samt tilbyde styling til privat og erhverv.
Nu skal jeg ud på en rejse, og lave endnu flere samarbejder med skønne virksomheder. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

På bloggen vil jeg løbende dele mine oplevelser som selvstændig med jer, og det bliver både op- og nedture.

1 Comment

  1. Hei Jesper.Gratulerer så mye til deg som nå springet ud som selvstendig👏👏👏Det er mange som tenker på å gjøre det du gjør nå, men slett ikke alle som tar det store spranget ud i det! Masse masse lykke til videre med alle dine spennende drømmer og planer! Jeg heier på deg og ser frem til fortsette å følge din Instagram og blogg og gleder meg allerede til å la meg inspirere av alle de spennende flotte produkter og opplevelser som du deler!

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.