.Som mange ved, er jeg en total kaffe elsker. Derfor synes jeg det er oplagt at dele ud af min erfaring til hvordan du laver en god kop iskaffe.
Ice Latten er virkelig en lækker måde at nyde en kaffe på i varmen. Sommervejret er jo stadig over os, og selvom vi skriver slut august, så må man sige det danske vejr stadig viser sig fra sin gode side, med temperaturer på 27 grader.
Jeg giver to bud på, hvordan du kan lave din iskaffe
Bud 1: Lavet på Nespresso maskine
– 2 x kapsel (Intensitet 8)
– Nicolas Vahé / Kaffe sirup med karamel
– 1,5 dl. let mælk
– Isterninger
Fremgangsmåde:
Start med at smide isterningerne i glasset
Tilsæt derefter 1,5 dl let mælk
Top med kaffen
Brug derefter karamel siruppen efter eget ønske.
Rør rundt med sugerøret, og du vil nu have en cremet kop Ice Latte
___________________________________________________
Billederne er lånt af House Doctor
Bud 2: Lavet på Nicolas Vahé kaffe
Du skal bruge:
– 2 dl Let mælk
– 3-5 isterninger
– 1 dl Nicolas Vahé Espresso til iskaffe
– 1 spsk. Nicolas Vahé Kaffesirup / karamel
Fremgangsmåde:
Start med at smide isterningerne i glasset
Tilsæt derefter 2 dl let mælk
Top med 1 dl Nicolas Vahé Espresso shot
Brug derefter karamel siruppen efter eget ønske.
Rør rundt med sugerøret, og du vil nu have en cremet kop Ice Latte