fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

DETTE ER IKKE EN REKLAME

.Sommeren går på hæld, og efteråret kommer snigende. Det betyder for mit vedkommende, at jeg fokuserer mere på mit indemiljø, og derfor har jeg også gjort mig tanker om, hvad der skal handles ind i de kommende måneder. Jeg vil gerne dele mine tanker med jer, og det kan jo være, at det kan give jer noget inspiration.

  • 1. Fritz Hansen – Cross Plex designet af Bodil Kjær

Jeg mangler virkelig lamper til mine reoler, og tænker min styling har godt af noget andet end PH lamper. Jeg er faldet for disse Cross Plex lamper, da de er meget enkle, og de transparente detaljer giver noget godt til mine reoler. Jeg har i mange år været fan af Bodil Kjærs design, og glæder mig også til, at købe mit første stykke design fra hende.

  • 2. EVA SOLO – Pizzaskærer

Jeg har længe manglet en pizzaskærer, efter min forrige er forsvundet. På Formland faldt jeg over den her fra Evasolo. Den har et superfint design, og så er den lidt anderledes end en traditionel pizzaskærer, hvilket jeg godt kan lide. Hvor godt den virker må komme an på en prøve, men er vild med designet på den. Hakker også en del krydderurter, og her tænker jeg også den vil være fin.

  • 3. Holmegaard – Primula vase

har lavet denne nye Primula vase. Det er et gammelt design fra 30′ erne de har relanceret. Jeg har planer om, at købe den klare og den rav farvede. Med nogle flotte efterårsblomster vil de passe godt på både spise og sofabordet.

  • 4. Flere planter og mere grønt

Når efteråret og vinteren rammer, og det bliver gråt og kedeligt udenfor, vil jeg gerne have flere planter indendørs. Jeg kommer til at vise flere billeder med forskellige planter. Har ikke lagt mig fast på hvilke planter det skal være endnu, så her må i følge med på min Instagram @klintdrupp

  • 5. Min billedvæg skal udbygges mere.

Har igennem 2019 fået suppleret med en del, men der skal mere til. Så får helt sikkert købt flere plakater, litografier og malerier. Her må i også følge med på min Instagram for, at se hvad det bliver til. For mig giver en billedvæg noget fedt til et rum, og når farverne sættes rigtigt sammen, skaber det en god harmoni med de øvrige møbler og accessories der findes i rummet.

Følg med på bloggen og Instagram, og se hvordan jeg får sat det sammen.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.