fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Reklame for Nespresso

Fokus på vores klima og klode bliver mere og mere vigtigt. Jeg er selv begyndt, at tænke meget over hvad vi køber derhjemme, hvad vi spiser og hvordan vi transporterer os.

.I samarbejde med Nespresso har jeg været rundt i min hjemby Viborg, og besøgt flere klimavenlige steder. Det har været en spændende oplevelse, og
jeg har lært en del omkring byen, som jeg ikke vidste i forvejen.

Kan kun anbefale mine læsere at gøre det samme. Tjek dit lokal område ud på nettet, og besøg de klimavenlige steder du finder interessante. Det er en sjov og lærerig måde at blive mere bevidst omkring din hjemby på.

Jeg begyndte selv med, at søge på nettet. Her sprang Sønæs anlæget frem som det første. Her har byen lavet et vandrensningsanlæg, der renser regnvandet fra bymidten, inden det kommer ned i byens store søer. Herudover er det lavet til en grøn oace i byen, hvor der er masser af fugleliv, og aktiviteter man kan prøve.

Jeg spurgte også mine følgere på Instagram efter tips, og her blev jeg foreslået, at besøge mødrehjælpens butik i midtbyen. Det tænkte jeg var oplagt, da genbrugstøj i højgrad sætter fokus på klimaet, og min søster samtidig snart venter en lille ny. Derfor kunne jeg samtidig finde en lille ting til hende.

Hvis du har fulgt med på min Instagram, har du sikkert set mig fortælle om genbrug af Nespresso kapsler. Min cykel tur bragte mig også forbi en DAO pakkeshop. Her kunne jeg aflevere mine brugte Nespresso kapsler, så de kan genbruges, og f.eks. bruges til at lave cykler, kuglepenne og meget andet.

At tænke bæredygtigt kan virkelig gøres til noget sjovt, og behøver bestemt ikke være en sur pligt. Tag familien med på tur rundt i dit lokalområde, og se på de mange områder der findes, hvor klimaet er i fokus.

God cykeltur 🙂

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.