fbpx
Telefon nummer

+45 30 30 11 30

E-mail

info@klintdrupp.dk

Dette indlæg indeholde reklame for: Brainchild

Vi har samlet på Danske designklassikere i mange år, og har efterhånden været vidt omkring de forskellige mærker indenfor lamper og møbler. For ét års tid siden fik vi for alvor øje på Danske Brainchild der nyfortolker de Danske klassikere.

Et kig ind i showroomet

I showroomet i Aarhus kan man se alle designs, som er præsenteret på en utrolig smuk måde. Det er tydeligt at det grafiske DNA går igen hele vejen. Der er fart på Brainchild, og det meste af deres salg foregår online, og udover Danmark sælges mest til Norge, Sverige og Tyskland. Resten af verdenen er også begyndt at få øjnene op for de smukke nyfortolkninger, og det understreger virkelig det ry Dansk design har over hele verdenen. Det gør jo én helt stolt som Dansker. De arbejder på, at komme ind i flere butikker rundt i hele Danmark, så flere får mulighed for, at se og købe deres skønne produkter.

Thomas og jeg forelskede os i de flotte figurer, og har siden også købt det lækre sengetøj, og jeg er ikke i tvivl om, at der kommer endnu mere godt fra deres hånd i fremtiden.

Da Martin Brix startede Brainchild var det med udgangspunkt i de ikoniske plakater der på en smuk og enkel måde nyfortolker de designs vi alle kender. Martin har sine rødder i den grafiske verden, og det er tydeligt at se på hele serien. Udtrykket er meget genkendeligt, og går også igen i de efterfølgende tilføjelser til sortimentet.

Figurerne

Figurerne er alle lavet i Mahogni, og har den smukkeste struktur i træet. Det er en virkelig flot træsort. De fås også i en lakeret udgave. De findes i mange danske hjem efterhånden, og det er da også fedt at kunne sige, at man har svanen stående, selvom man ikke har råd til den ikoniske stol. Det er en skøn måde at få klassikerne ind på en anden måde, og så er de jo bare skønne.

Vi har fået mange kommentarer på vores, og flytter ofte rundt på dem, så de placeres i nye omgivelser. I ved jo at jeg har en tendens til, at flytte rundt (lidt for ofte, hvis i spørger Thomas. Jeg er helt vild med den lakerede udgave, og Thomas er mest til ren mahogni, og så er det jo fint at have lidt forskellige at kunne flytte rundt på. 😊

Sengetøjet købte vi for nogle måneder siden, og det er så skønt. Farven er fantastisk, og så er jeg vild med at figurerne er her på. Det er igen en grundsten hos Brainchild, at deres produkter skal være genkendelige, hvilket det jo også var for klassikerne. De arbejder meget på produktudvikling, og på at finde endnu flere rum og steder i hjemmet, hvor de kan lave en nyfortolkning af klassikerne. Det er jeg virkelig spændt på, at følge med i.

De nyeste skud på stammen, er deres nøgleringe og mulepose. Så kan du også have dansk design med på farten.

Jeg er ret vild med deres filosofi om, at alle skal have råd til, et Dansk design ikon, og deres fortolkninger gør det muligt, og så er det jo virkelig smukt. Dansk design behøver ikke være stift, og det må gerne have et lille touch af humor, og det gemmer der sig også bag brandet.

Jeg er spændt på, at følge med, og for mig er det tydeligt, at de har fat i noget spændende. Det er nogle af de produkter i vores hjem vi får flest kommentarer på, når vi deler billeder på IG. Jeg synes helt sikkert, at i skal tjekke dem ud, og ikke mindst følge med i, hvilke nyheder de måtte komme med i fremtiden. Det vil jeg i hvert fald gøre.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.